Event

Innovate Friesland

Innoveren kun je leren! Zien we jou op 18 november bij Innovate Friesland: where impact meets innovation 🚀 in Leeuwarden?

Zes partijen uit het Friese startup-ecosysteem slaan deze middag de handen ineen. Het talent van Campus Fryslân gaat in gesprek met het duurzame bedrijfsleven uit de regio, inclusief innovatieve climate tech startups. Zo ontvang je van Founded in Friesland een update over het Friese startup-ecosysteem en vertellen de climate tech startups en scale-ups van BeStart waar ze staan met hun innovaties en hoe je hen kunt helpen verder te groeien. Innofest laat zien hoe Friese festivals eraan bijdragen om innovaties uit Noord-Nederland sneller naar de markt te brengen en Circulair Friesland laat zien wat circulaire koplopers in de regio doen en welke hulp ze van jou nodig hebben. Tot slot delen de startups van Startup in Residence Noord-Nederland hun ervaringen over hun samenwerking met een noordelijke publieke organisatie én laten zij zien wat hun innovatie inhoudt.

We sluiten de middag af met een borrel en een duurzaam hapje. De voertaal is Engels, maar gesprekken n.a.v. de presentaties kunnen uiteraard in het Nederlands of Fries gevoerd worden. 

Wanneer: 18 november van 14:45 tot 17:30 uur

Waar: Campus Fryslân, Wirdumerdijk 34 te Leeuwarden