Event

Wat investeerders belangrijk vinden

This event is in Dutch!

Je hebt een startup die al goed draait en inkomsten genereert. Maar om de volgende stap in je groei te zetten, heb je externe financiering nodig. Met jou zijn er veel meer bedrijven die bij investeerders aankloppen, dus is het belangrijk ervoor te zorgen dat je opvalt.

Tijdens het webinar op 11 maart aanstaande zal Ellen Ploeger (coördinator bij Flinc – hét portaal voor innovatieve ondernemers) op een rijtje zetten welke zaken je op orde moet hebben, zodat een investeerder eerder geneigd is om in jouw bedrijf te investeren. Uiteraard vindt niet elke investeerder precies dezelfde dingen belangrijk. De ene baseert zijn beslissing misschien vooral op feiten, terwijl de ander de persoonlijke klik met jou en je team juist zwaarder laat wegen. Ook neemt bijvoorbeeld niet elke investeerder even grote risico’s. Er zijn wel een aantal zaken waar bijna elke investeerder op let.

Heb je deze zaken goed voor elkaar? Dan is je businessplan waarschijnlijk investor ready, en kun je op zoek naar investeerders.