Event

Brede welvaart voor iedereen

This event is in Dutch!

UPDATE: dit webinar wordt verplaatst. Aanmelden blijft mogelijk via de knop hiernaast. Als je je hebt aangemeld, ontvang je de nieuwe datum van het webinar per mail.

Hoe kunnen ondernemers en overheden zich samen inzetten voor een brede welvaart voor iedereen? Luister en doe mee op vrijdag 22 januari van 13.30 tot 14.30 uur, met het webinar ‘brede welvaart voor iedereen’. 

 

Programma

Op vrijdag 22 januari gaat Gedeputeerde van Economische Zaken van de provincie Fryslân, Sander de Rouwe, op bezoek bij het vooruitstrevende bedrijf Donker Groep BV. Dit bedrijf is steeds meegegaan met zijn tijd en maakt zich hard voor een duurzame, brede welvaart voor iedereen. Samen kunnen we bouwen aan een Fryslân als brede welvaartsregio, die gelukkig, circulair en inclusief is. 

In een open gesprek willen we kansen ontdekken en benoemen die Friese bedrijven helpen om vanuit verschillende waarden hun bedrijfsvoering in te richten. Ben jij een ondernemer die geïnteresseerd is in hoe wij in Fryslân kunnen werken aan brede welvaart en een circulaire economie? Dan is dit openbare webinar iets voor jou. In dit webinar is er ook ruimte om zelf, vanuit huis, mee te praten.

 

Wat is brede welvaart?

Bij de provincie Fryslân is brede welvaart een belangrijk streefpunt. Het is dé kapstok voor het huidige bestuursakkoord. Waar economische groei altijd het doel was, wordt het nu meer een middel om toe te werken naar een hoge kwaliteit van leven. Voor kwaliteit van leven is inkomen belangrijk, maar er is meer. Denk hierbij aan veiligheid, tevredenheid, milieu en sociale cohesie. De gezamenlijkheid van al deze facetten, dat is waar brede welvaart om gaat.